vrijdag 24 november 2017

Dag 201: La Salle - Blessureleed dag 8

Wat vliegt de tijd, dag 8 alweer dat ik probeer mijn rug recht te krijgen.

Het mag dan lang duren, met hele kleine stapjes, de stapjes zijn in ieder geval wel voorwaarts. Vandaag weer boodschappen doen en voor het eerst sinds de rugproblemen begonnen kan ik redelijk rechtop door de winkel.

Je mag best weten dat dat voelt als een opluchting. Ik was dat kromlopen wel zo zat. Naar ik hoop hoef ik dat vanaf vandaag niet meer te doen en kan ik weer gewoon de rug recht houden buiten de tent.

Daarmee ben ik er natuurlijk nog niet, want op de fiets stappen en bukken moeten ook nog eerst lukken, maar dat zit er nog niet in. Na het boodschappen doen ga ik op hetzelfde bankje als een paar dagen geleden zitten. Ik zie dat de benzine twee cent duurder is geworden inmiddels.

Net als de vorige keer dat ik op dit bankje zat doet het weer alleen niet wat het weer hoort te doen. Volgens de voorspelling hoort de zon nu zo ongeveer door te breken, waarna de temperatuur moet stijgen, maar opnieuw blijft de bewolking hangen en blijft het koud. Het zal ook eens meevallen.

Na een tijdje gezeten te hebben heb ik genoeg van de kou en besluit mijn tent weer op te zoeken. Dankzij de stoep kan ik hier tenminste fatsoenlijk opstappen, hoewel het moeizaam blijft.

Gelukkig zijn de vooruitzichten wel beter. Niet alleen omdat de rug iedere dag wat beter aan het worden is, maar ook omdat er beter weer aan zit te komen. Zowaar een paar dagen rond de 15 graden vanaf morgen. Wat wil een mens nog meer? Oh ja, een goed genoeg werkende rug.

Voor de afsluiter van de dag kijk ik vast vooruit naar het mooie weer dat er de komende dagen aan gaat komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten