vrijdag 20 april 2018

Foto's kampioenswedstrijd rugbyclub Harlequins

Afgelopen zondag werd de Oldenzaalse rugbyclub Harlequins voor het eerst in het bestaan kampioen door tijdens de één-na-laatste speelronde The Dukes uit Den Bosch met maar liefst 70-0 te verslaan.

Rugby was voor mij tot nu toe een sport die ik op TV had gezien en zelf in meer of mindere mate had beoefend op school tijdens mijn middelbare schooltijd. Een eeuwigheid geleden dus. Ik had er toen overigens wel veel plezier aan.

Al met al was dit dus de eerste keer dat ik een rugbywedstrijd heb bezocht en dat is mij prima bevallen. Het is een heerlijke sport om te bekijken.


Een spannende wedstrijd was het overigens niet, maar dat deed niets af aan het kijkplezier. De Harlequins waren duidelijk het betere team. Beter in de passing, maar vooral ook beter in het verdedigen.


Waar de verdediging van de Harlequins stond als een huis, vielen er bij The Dukes regelmatig gaten, waar de Harlequins zo doorheen konden walsen, waardoor de score snel toe bleef nemen.


Op het einde was de stand liefst 70-0 en was het kampioenschap binnen. Tijd dus voor feest.


Hieronder nog een slideshow met meer foto's voor de liefhebbers. Daar weer onder een hele lange slideshow met veel meer foto's voor het geval één van de spelers zichzelf nog graag terug wil zien.



En de lange versie. Mocht één van de spelers één of meer foto's willen ontvangen, maak dan even gebruik van het contactformulier onderaan. Vermeld hierin het tijdstip dat de foto voorbijkomt in de slideshow en dan kan ik het origineel er bij zoeken.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten