woensdag 22 november 2017

Dag 199: La Salle - Een feestelijke dag met blessureleed

Helaas alweer de zesde dag dat ik niet verder kan vanwege mijn rug en dat op mijn verjaardag.

Vandaag is het mijn verjaardag, 42 lentes jong alweer. Ik verwacht niet veel bezoek eerlijk gezegd. Helaas schiet het met de rug ook nog niet echt op, dit is nu de zesde dag dat verder trekken geen optie is omdat de rug er nog lang niet aan toe is.

Om mijn verjaardag te vieren ga ik vandaag maar eens uit. Of om het normaal te zeggen, ik ga naar de Mac om stroom te laden, want daar is het weer tijd voor. Ik moet trouwens zeggen dat ik nooit veel heb gehad met verjaardagen en feestdagen, dus ik vind het helemaal niet erg dat er niet veel bijzonders gaat gebeuren vandaag.

Hoewel ik natuurlijk wel moet bekennen dat alle felicitaties die ik mag ontvangen me wel goed doen. Dus allen bij deze nogmaals dank! Overigens is dit volgens mij pas de derde keer dat ik in het buitenland ben tijdens mijn verjaren en de eerste keer dat dat niet in Duitsland is.

Om mijn verjaardag te vieren neem ik vandaag een extra burger. In het verleden was dat standaard, maar sinds een maand of twee ben ik daar vanaf gestapt. Met mijn verjaardag moet het echter weer een keer kunnen. Daarnaast blijf ik vandaag ook extra lang. Lekker in de warmte filmpjes kijken op YouTube. Een ontspannen dag dus.

Over de rug valt niet te melden vandaag, want de verbetering gaat maar met hele kleine stapjes tot mijn spijt. Helaas zal ik hier dus nog wel een paar dagen zitten. Die helaas slaat vooral op dat ik het inmiddels begin te missen om onderweg te zijn.

Het is namelijk echt een genot om dagelijks nieuwe omgevingen te ontdekken. Normaal is er namelijk iedere dag wel iets dat me compleet weet te verbazen. Wat is de wereld toch bijzonder mooi. Helaas alleen dus een paar dagen wat minder moois.

Niet mijn meest vrolijke verjaardag tot nu toe in mijn leven dus, maar er gaan nog meer dan genoeg prachtige dagen komen. Niet getreurd dus. Als afsluiter wel een stukje vrolijkheid, één van de nummers die ik het vaakst heb geluisterd in mijn leven. Opgenomen in Noord-Londen. Ik ben zelfs ooit een paar van de opnamelocaties gaan bekijken.

1 opmerking:

  1. Opmerkelijke liedkeuze voor iemand die huis en haard heeft achtergelaten... ;)
    Maar goeie keus, het staat hier ook regelmatig aan... jeugdsentiment (zelfs voor mij) :p

    BeantwoordenVerwijderen